Derek Creative Commons License 2000.03.26 0 0 223
." Egy-két kivételtől eltekintve (akik eleve hangsúlyozták, hogy nem zsidók, pl. Derek, vagy Engels) azon nickek számára zavaró a magyar nemzeti öntudat hangsúlyozása, "

Nem emlekszem ra,hogy valaha en hangsulyoztam volna ilyesmit, maximum ha valahol szobakerult, vagy rakerdezett valaki akkor azt mondtam, hogy nem. Abban egyetertek Bauerrel, hogy ez az egesz zaszlosdi egy potcselekves, es mint nem politikus, kepviselo ezt minden tovabbi nelkul ki is jelentenem, de mint politikusnak eszembe nem jutna ezen kekeckedni. Ezek erzelmi dolgok, itt nem kell es nem is szabad mindenaron logikilag akar elfogadhato erveket felhozni, mert megha az ervelesnek vegso soron igaza is van, de mindenkinek doktriner kekeckedesnek tunik es az is szerintem,megha en is feleslegesnek tartok egy ilyen torvenyt,hiszen semmi nem tiltja, hogy az allami kozepuletekre es az onkormanyzatiakra az epulet kezeloi sajat akaratukbol kirakjanak zaszlot, es eppen azon csodalkozom, hogy ez nem jutott eszukbe az elmult 10 ez soran es erre torvenyt kell hozni.
Előzmény: rezső (220)