rezső Creative Commons License 2000.03.26 0 0 220
Kedves europeer!

Soha nem azonosítottam az SZDSZ-t a zsidókkal. Sőt. Szerintem sok, zsidóként aposztrofált SZDSZ politikus tevékenysége egyáltalán nem jellemző, és kifejezetten káros a hazai zsidókra.

Meg hát furcsa dolgok is adódnak itt, hiszen néhány napja lebaloldali zsidóztak, most meg...

De egy dologra azért akarva-akaratlanul felfigyeltem az elmúlt években a politika rovatban. Egy-két kivételtől eltekintve (akik eleve hangsúlyozták, hogy nem zsidók, pl. Derek, vagy Engels) azon nickek számára zavaró a magyar nemzeti öntudat hangsúlyozása, esetleg azok nem mutatnak érzékenységet a magyarok sértegetésével kapcsolatban, amely személyek (nickek) előbb utóbb megírták magukról, hogy zsidók, vagy feltűnően érzékenyek minden, (vélt, vagy valós), zsidókat érintő, bántó megjegyzésre.

Az is feltűnő, hogy ezen nickek többnyire szimpatizálnak az SZDSZ-el. De ettől függetlenül nem tennék egyenlőségjelet ezen emberek (nickek) és az SZDSZ közé. A párt ennél sokkal szélesebb kört ölel fel. Vagy legalább is ölelt fel valamikor.

Előzmény: europeer (215)