Boymadi Creative Commons License 2023.02.13 0 2 10788

Nekem a nyilatkozatok és a szerződéshosszabbítások időpontja alapján máshogy tűnik.

Úgy értem, hogy szerintem Cuparat a klub nem akarja igazán marasztalni és keresi az utódját. Ellenkező esetben már hosszabbítottak volna vele rég, hosszabb időre. A legjobb kapusoknak általában már a szerződésük lejárta előtt másfél évvel megvan, hogy hová mennek/hosszabbítanak. Az utóbbi időben így volt ez pl. Landin, Milosavjev, Möller és Corrales esetében is. Cupara esetében kb. fél évvel a szerződése lejárta előtt született csupán megállapodás. Ráadásul Csík is azt mondta, hogy felmerült, hogy a Bucharest már idén nyáron vinné, de Cupara jövőre még lesz és Cupara maradni akar. Ezekből a körülményekből nekem úgy tűnik, hogy Cuparának fontos lehetett, hogy maradjon, hisz az valószínűnek tűnik, hogy Cupara tudna/tudott volna menni Bucharestbe akár már idén nyáron (én nem hiszem, hogy a megkeresés utólag jött, az elég fura lenne, szerintem valószínűbb, hogy már eleve az asztalon volt, ez logikusabb is és Csík szavai is erre utalnak), de ő választotta, hogy maradni akar. Én ebből arra következtetek, hogy ha meg akarná tartani a Veszprém hosszabb távra is, akkor meg tudná, de nem akarja. Mivel a Veszprém nem találta meg az utódját 23-tól, ezért maradhatott, de minden bizonnyal rajta van az ügyön a klub 24-től.

Előzmény: Bembi86 (10746)