Üdv a népnek!
haverock!
Nézvén,olvasván véleményetek sok mindennel egyetértek.a nyálcsorgatással a cásió modullal az összes buziboyssal és freshfrishmacát illetően.Régi zenész vagyok.Mindent szeretek ami jó amiben van blikkfang./mégha néha 4 akkord is/
Meséli az egyik itteni haver,hogy az ujj nemzedék.....
Én imádom a fiatal Zenélni akaró gyerekeket,van is egy két tanítványom.Csak egy conkrete példa.
Lányom gimijében concertbuliztunk..Zsozsó in the mood szünetben jön egy 16 forma csákány aszongya zenéne.Mondom örülök haver gyere.
Nekem roland G--1000 van meg ez meg az.
Gyereket kérdem mit kérsz,mit állítsak be: Csávó mongya-kemény rockot:meg hozzáteszi ne fossak neki is van gépe Egy Roland EM-2000.Zip fájlos légpárnás,lékkondis,beszélő repülőszőnyeg.ha valaki ösmeri.OK.mondom mit kérsz a jobb kezedhez? egy hammondot...? Nem kell mongya ő s belevág tankcsapkába.
Nézem,látom jobb kezére írva az akkordsor c,G,A-moll..ezé nem kellet a jobb kézre hangszer.
Üzenem annak a csávónak aki gityózik: Igaza van nincs annál jobb mint két elbaszot elhangolt voltemperirtes akárminn verni a rithm and bluest.
De majd ha apu neked is vesz 800000+ez meg azé getyót akkor legalább 4 akkordot nyomjá le.
Még a végére.!
Fijuk! A szar is csak trágya lesz eccer amme hasznos/utalván a minőség reménybeli változattyára/.
Jó vagytok.csak tovább..Lejon