Jódélutánt!
lore: Szeged megvolt, nem engem akarnak lecsukni, hanem egy másik madarat, de az alig ússza meg 12 év alatt :-) Én törvénytisztelô ember vagyok, legalábbis addig, amíg a törvény is tisztel engem.
Sportkipufogó:
Szerintem a 25% az nagyon sok, egy 200 lóerôs kocsin biztos hogy nem javít 50 lóerôt. Ha teljesen leveszik a kipufogó-rendszert a motorról, akkor sem ad ennyit, ráadásul kell is az a kicsi fojtás a motornak. A 850T5-höz a gyári sportkipufogó +6 (hat) lóerôt ad. Egy jobb rendszer ennél nyújthat többet is, de a 25% nekem nehezen hihetônek tűnik. Persze lehet, hogy tévedek.
Illatosító:
A 460-asban mikor megvettem, gyenge sz@rszag terjengett, ami a hamarosan rettentôen felerôsödött. Próbálkoztam ilyen wunderbaum-féle vaníliás cuccal, de rá kellett jönnöm, hogy a vaníliás sz@rszag ezerszer rosszabb, mint a mezei sz@rszag. A problémát végül is megoldotta az elôzô tulaj által rendszeresített padlószônyeg-szerű szônyeg kihajítása. Vizes lett és elkezdett rothadni, ugyanis.
Szívem csücske:
Autóvásárlás-projekt egyelôre halasztva, bejött egy nagyobb melô amit meg kell finanszíroznom, úgyhogy most kuporgathatok. Talán júliusban -- úgyis akkor lesz a párom szülinapja. Addig fontolgatom, hogy mi legyen a verda.