Bembi86 Creative Commons License 2023.02.13 0 2 10749

én hallottam olyat, hogy Dusiék mennek Szegedre, plusz Nahi és Tournat is...előszerződés van, csak még nem akarják bejelenteni...Csányi most úgy érezte, itt az idő kinyitni a pénztárcát, és állítólag mivel a jelenlegi szinten megszűnik majd a kielcei kézilabda, nem a teljes vételárat kell kifizetnie a játékosokért...

aztán rögtön más tűzközeli forrásból hallottam, hogy ez teljesen kizárt.

ez szerintem olyan dolog, amit max 3 ember tud: Csányi, Szűcs és Talant.

hogy őszinte legyek, több dolgot fel tudnék hozni ellene, mint mellette:

- Csányi 10 éve tulaj, eddig is kinyithatta volna a pénztárcát

- azért a Dusebajev family meg a két francia nem aprópénzért fog pattogtatni + a kivásárlási ár igencsak nagy összeg lesz

- nekem nagyon az jön le, hogy amíg lehet, kitartanak Dusiék Kielcében, és még sok idő van júniusig szponzort találni

- 

viszont: - nagyon a nagy csend és a nyugodtság Szegeden, óriási amatőrizmus lenne, ha júniusig hagynák ezt a dolgot, mert akkor már nagyon nehéz lesz edzőt és főleg játékost igazolni (vagy van egy B opció nyárra a pakliban)

- a végtelenségig Dusiék sem várhatnak, mert bármekkora klasszisok, azért a  jövő évi keretek (és a büdzsé) a nagyobb csapatoknál bőven készen lesznek nyárra

- a Szegednél azért elkezdődik egy igen komoly ráncfelvarrás, és náluk bőven beférne a 2 Dusi meg a két francia

érdekes tavasz lesz ez, annyi szent. 

Előzmény: Psenior (10747)