Bruschi85 Creative Commons License 2023.02.13 0 1 17302

Először is mielőbbi felépülést, gyors gyógyulást kívánok Pistinek, várlak vissza!
Másodszor szeretném megköszönni a korlátnál lévőknek, hogy mellettük szurkolhattam.
saját montázs, forrás: delfinek.hu

Idén most álltunk a legtöbben a korlátnál, köszönet a résztvevőknek a koreokért.
Gratulálok az MTE-nek a tegnapi győzelemhez!
Sajnos magunknak köszönhetjük, 2. hazai hosszabbításos vereség Kecsap után, visszanéztem, mindegyik légiósunk hibázott, csapatként vesztettünk, volt, aki támadó hibát vétett, vagy rosszul segített ki, esetleg elerőlködte, ahelyett, hogy passzolt volna a mellette lévőnek, pattanó után a földön fekve lépéshibát vétett, vagy rosszul helyezkedett védekezésben lelépett a triplázóról, buta, felesleges faultot ütött, egálnál stb.
De a legnagyobb gond továbbra is, hogy nincs olyan magyar játékosunk, akiknek bátran oda lehetne adni, hogy oldja meg a végjátékot, nyerje meg a hosszabbítást, remélem ősszel lesz, nincs vezér.
Az utolsó 10 percben nem volt magyar kosarunk, ebben az időszakban, mi 2 büntetőt dobtunk, MTE 7/9, Mike 2/2, azon kívül 2 kísérlete volt összesen, Cakarun 3 faulttal, Omenaka 4 faulttal végigjátszották a 2. félidőt, hosszabbítást, utóbbi győztes zsák, Szeba 7 pont a legtöbb, Chambers és Edwards 9-9 ezek voltak a kulcsok.
Ivan nyilatkozatában most Durázi lepett meg minket, aki 22 percet átlagol és meccsenként 2 triplakísérlete van 30% triplázó tegnap 2/8 25%…
Csapatszinten 71%-kal büntetőzünk, ennél csak a Honvéd rosszabb (66%), ezeken is múlhat a 8 közé jutás, meg azon, hogy ha az utolsó támadásnál, Szeba, aki ÁjBí mellett a másik, aki képes leütni a labdát, magának és másnak is helyzetet kreálni, dobja be, Szögeden DP dobta be, aki most a pályán sem volt, nem tudom miért, mi volt időkérés után felrajzolva, de akkor lássuk a konkrét helyzetet 2,5 másodperc:
MTE elváltja és Toma ottmarad Omenakával, megkapja a triplánál labdavezetés, telik az idő, kidolgozott figura, dobás helyett, Omenaka mellett Durázi is odasegített, esélye se volt dobni, miközben a festékben Mike bent állt Chamberssel, ahelyett Beni kapta későn, egyetlen zárás, se üres elzárás sem volt, annyi, hogy Mike ütközött Durázival, ilyen tessék-lássék módon.
Kár ezért a vereségért is, meg ezért a szezonért is, emberileg szimpatikus légiósaink voltak, jó fej Srácok, Élő-pontszám szerint még 3% esély maradt, de én tegnap lezártam a szezont, eddig 3 meccset nyertünk idegenben, most 4-et kéne, a 2 hazai (Nyír1, Honvéd) után, OSE-MTE is jobb egymás ellen, Sopron 17-tel nyert itt, Kecskemét is nyert 3-mal, Deac ellen 4-gyel mi vagyunk jobbak, de mindegyik riválisunknak kell a győzelem a 8-hoz, én nem látom, hogy zsinórban 5 meccset, pláne 6-ot és 4 idegenbelit meg tudnánk nyerni Ivannal, mert eddig 3 meccset nyertünk zsinórban.
Vízválasztó nyári holtszezon vár ránk, komoly döntésekkel, kíváncsian várom.

u.i: nem értettem a vendégszektor oldaláról a kórusban szidást, mutogatást, k. gyengézést, az A szektorból, ahol álltam a korlátnál mellettem senki nem foglalkozott veletek addig, meg a végéig, remélem nem ez lesz a jövőben a vasi közös pont a szombathelyiekkel, eddig nem ez volt a jellemző, tisztelet a kivételnek természetesen.

A lényeg továbbra is Hajrá Kometa Kaposvári KK!

#Voja gyere haza!
#Mielőbb vissza az Arénába!