benbe
2023.02.12
|
|
-1 1
32782
|
A Multimaus egy nyomógombos kézivezérlő, mert a DCC-ben utazók többsége (kb. 80%) ezt akarja. Ez így van Amerikában és Európában is. Én se értem, de akkor is ez a helyzet. Ezt teljesen fölösleges egy érintőképernyős rendszerrel összehasonlítani. A Roco érintőképernyős rendszere bőven többet tud, mint az EcoS. A nyomógombos rendszereknél persze többet tud, csak ez a nép 80%-át valamiért láthatóan nem érdekli, az érintőképernyős rendszerek esetében pedig az EcoS masszívan elavult. Sikeresen kreált saját kategóriát a kissé csalódott IntelliBox-felhasználók között (akiknek a léte önmagában az érthetetlenség, a világegyetem legizzadtságszagúbb cikke lett az ehavi TT-Kurier IntelliBox2 Neo bemutatója, amelyikben valahogy elkerülték a ~100 olyan hibájának a megemlítését, ami miatt 2023-ban már nem szabadna piacon lennie a terméknek), de attól még az egész koncepció múltban ragadt. Persze, a 80% haladni képtelen ember ízléséhez képest nem eléggé a múltban maradt, hiszen emberek tömegesen vásárolnak z21-et (ami egy parancsközpont) Multimaus-szal, ami szintén egy parancsközpont. |
Előzmény: ModellH0 (32781)
|
|