lore Creative Commons License 2000.03.25 0 0 1412
Hi evribodri!

fargo,
milyen volvot fontolgatsz a nejjjednek? Add neki a szíved egyik csücskét majd kérd el tőle minden második talira!
Akkor mész majd az Ivanicshoz a tempomat-problémáddal vagy nélkülözöd 10-15e km-ig?
Depressziónak vége? Egy ideig aszittem azért nem írsz mert a bilics feltörte a kezed. Bevették a szögedi apehesek a mesédet? :-)))))))))

CYRUS, Bolas!
Sikerült a wheel-change varázslat? CYRUS megadhatom a számod mindenkinek aki lerobban az út szélén? :-))))))))))))
A new age nemegyenlő new edge-el. Na nehogy aszidd, hogy az új 40-esen pl. japánszem vágású első lámpák lesznek! NANEEEEEEE! Egyébként a ford se erőlteti túlzottan ezt az élezősdi dógot ha jól tudom. Szvsz nem lesz túl értékes formájú egy fucus 10 év múlva, míg egy golf vagy astra igen.
Ja tökre meglepődtem, hogy van olyan kettes aminek ua a hátsó lápája mint a hetesnek. Hol volt 15-20 éve még a VW platform-stratégiája! :-))))
Bolas te meg ne járkálj kulcs nélkül, én tudok adni egyet ha érdekel.. (klubtagoknak kedvezmény :-)))

Templar,
repülj már ide néha, régóta nem húztam ki a gyufát. A haldextárcsát mint látod fargonál is bekrepáltak, szal nem kamuztam ilyen ez a technika, kérdezd csak meg harvestert vagy turbojégmadarat!

dokikám,
milyen javaslatokat vársz? A fantáziám jó, de pl. esztétikai érzékem a formák és színek terén nem ér fel a tieddel (meg mindenki máséval :-)) /max. Templaréval hahahaha/. A cím lehetne pl. várj csak hadd gondolkodjam...megvan! Volvo magazin! Na milyen? Vagy ehhez is kellenek a jogok a Volvoautohungáiától? Akkor viszont a volvo védett feliratára is kell? Vagy abszolút belső terjesztés lesz? Vagy a márkakerskedők osztogatják majd? Te aszontad a web designban is segíteni tudsz a klubon. Ez ügyben érdemes körbe szaglászni már műxő klubokat, én nemrég láttam a honda barátok klubjának a szájtját és teccet.

Elwood,
ebben a +25%-ban kételkednék, persze laikus vagyok (csak a karbicsappantyúkhoz konyítok...).

keton,
megint nincs géped? Rácseppentettél valami frankó vegyületet mi???? NE a gépnél kísérletezz a kémcsöveiddel! :-)))) Éljenek a cpu-ra ártalmatlan ketonok!

volvodani!
Ha vasárnap szép idő lesz akkor nem itt rohadok az univerzitin mindenféle pályázatokat irogatva, hanem ez évben először elő a nagynyomású mosót és neki a gép(ek)nek! Sehol nem tudják olyan szépen lemosni az embör kocsiját mint saját maga!

Uff, én beszéltem!
lore