totyus Creative Commons License 2000.03.25 0 0 336
Reagálok erre-arra:

"Én valahogy azt érzem ki ezekből a sorokból, hogy Ákos mintegy meglepődik azon, hogy mit térdepelnek a rajongók... "

Valóban meglepődik rajta és igazándiból nem is szereti. Gyakran szoktam az első sorban megfordulni, ott szabályos szervezkedések szoktak menni, hogy mindenki guggoljon le ( az könnyebb ) majd egyszerre a 3. refrénnél fel kell ugrani. Nekem erről nincs különösebb véleményem, viszont nem rontom el mások "térdelését", ezért aztán én is letornázom magam.

Arra nem emlékszem, hogy Ákos letérdelt volna valaha ( nem voltam ott minden koncerten, lehet hogy valami egyedi dolog volt, a rózsát meg valszeg egy rajongó dobta be, majd ő vissza. Tavaly pengetőket dobált: nekem 3 is van, az egyik pl. egy debreceni Ilyenek voltunk.:-)

A bőrnaci-paraszting összeállítás nyugdíjba vonult, az IKON-imidzsbe nem már nem fértek bele.

"Helló, helló, újra itt vagyok. Szólókarriert kezdek. Nem tudom, hogy most, hogy már nincs mögöttem a Bonanza, sikeres leszek-e, félek, hogyha szóra váltom a gondolataimat, már nem fog érdekelni. De ne hidd azt, hogy ez egy új Ákos: Én a régi vagyok. És minden bűnöm, amit eddig tettem, megbocsátható: semmi felelősségem nincs, ha esetleg később kijönnék egy Ikonnal, vagy ha esetleg az én hibámból oszlana fel a Bonanza Banzai."
Éppenséggel ez a verzió is ráhúzható a szövegre, de ezt inkább csak azok gondol(hat)ják, akik Ákost hibáztatják a BB feloszlásáért ( főleg ).

Szünet: éppen most nézem a @2-n a party-tv-t ( Hajrá Betty:-)) és a viájpi azt mondta, hogy az ablak-zsiráf gála után többek között Ákos is megdícsérte őket a produkciójukért. NADE ÁKOS!!
Ebből fognak most egy évig élni.

"Sokmindenben én is egyetértek pl.. angolul énekelni nem tud jol . (a magyar akcentus a legrosszabb a világon) És az is igaz hogy affektál.De ezeken tul kell nézni. Senki nem tökéletes."
Ebben lehet valami, ennek ellenére májusban Londonban fog koncertezni ahova meghívták.
Nem tartom valószínűnek, hogy kifütyülnék a "rossz" kiejtése miatt. Anglia meg nem arról híres, hogy bármit beengednének magukhoz. Jó persze ez "csak" egy koncert, de......

"Most pl. azt számolom, hogy még 16 nap a maxi-ig és a november-i koncert-ig pontosan 241. Tudom, tudom, (nem láttál rég…) ezt hívják fanatizmusnak, de nekem így jó és mégis jó…"

Egyetértek, bár nekem a számolgatásból a seregben elegem lett. Erről a Beavatás dedikálása jut eszembe, ahol a - márciusban még elég vastag - centimet irattam vele alá.

Na és hogy én mit nem szeretek benne?:
Amikor olyan meghívásokat fogad el ( Z+ és társai ), aminek a témája kurvára nem érdekli, de arra használja ki hogy reklámozza az éppen aktuális hanghordozóját. Ékes példa volt amikor a Z+ IZÉ-ben Ádám és Erikaszi mellett ő volt a vendég és a híres szülő és gyermeke volt a téma.
Ákos nem hozott képet a fiáról ( megértem és igazat adok neki hogy nem mutogatja ), de egy Call My Name CD-t igen és azt emelgette fel 10 percenként. Szerintem erre nincs szüksége.
Inkább vezessen több önkéntes mérvadót. Persze nem tudom, hogy a Z+ mint médiatámogató kötelezi e Ákost ilyen baromságokra?

HA esetleg még nem tudnátok:

Az új dal - KERESEM AZ UTAM - prömierje VASÁRNAP ESTE 20:00 körül.
Videócsip: Április 4. körül - természetesen - a Z+-on