Ezt a topik állandó hanyatlását szvsz nem kéne emlegetni ennyiszer...
fargo,
Szal nézesd meg a duplatárcsás Haldexet lehet, hogy neked is tönkrevágta a csappantyút mint Templarnak :-)))))) Én ilyet még nem tapasztaltam a tempomattal, de egy tippem van, hogy hogy lehet ilyet előidézni. Tod erősebb motorfékezésnél nem jut benzin a motorba (ilyenkor erősebben is fogja az autót), és lejtőn amint kellően lefékeződik a motor akkor tud enyghén lökni egyet. Ehhez persze enyhe lejtő kell és ha neked több periódus is volt akkor minimum egy bucka-pálya :-) Tehát nem tudom, nálam müxik.
Te egyébként mikor használod? Én nemcsak autópályán, hanem gyér forghalmú országúton is. De asszem ez is még csak játék. De jól jött volna a vectrába amikor éjszaka zizzentem le kb. Marseilles-ig (Bolas ezt így köll írni, zsö ne kompran pá, zsö párle pá franszé :-)).
Végseb-próba... : nekem óra szerint a 235-237-et tartja és volt, hoigy sík terepen felröppent 240-ig (persze óra szerint) de akkor már szerintem jóval 6000 felett pergett a moci. Lemérted már a comp.-os trükkel a ténylegeset?
Megnéztük a Bennfentes c. filmet (utóbbi két héten voltam annyit moziba /4/ mint tavaly összesen de egyelőre bírom :-) és van volvos vonatkozás. A kigolyózott menedzser a 2,6 v. 2,8-as A4-es quattro audijából ült át egy gyönyörű új állapotú 745-be, mivelhogy megszorult anyagilag. Lehet, hogy egyedül voltam a moziban aki szerint ez előrelépés volt? :-)))))))))))))
CYRUS! Tudom, hogy figyelsz... :-)
Templar! Tudom, hogy megvan a véleményed... :-)
keton, Elwood üdv. újra itt!
Szal srácok nem kell a topik leépülésétől tartani, nem is kell ezt hangoztatni, nem kell fikázástól tartani, nem kell kihúzni a gyufát, nem kell megsértődni / :-) / és aki depressziós azzal finoman kell bánni (utyuluputyulu fargocska :-)
lore