birka_zoli Creative Commons License 2023.02.09 -2 5 10558

Egyrészt jár Remili miatt gratula a 'Pénz'-nek, mert én másnak nem tulajdonítom ezt az igazolást és Fabregasét sem. 26-ig a pénz is 'garantált' biztos tudják mi meddig tart itt...

Másrészt sokan lehurrognak mikor lezsoldosozom ezeket a játékosokat, de Remili és Fabregas is akkor fogja megérni a pénzét, ha itt is kiviszi a pályára a tudását, és hozzák a tőlük látottakat.

Remélem nem az terjedt el rólunk, hogy ez egy jó kis kifizetőhely, különösebb koncepció és eredménykényszer, kemény vezetők és edző nélkül, itt el lehet lébecolni, és jó pénzért meghosszabbítani pár évvel a pályafutásunkat, a siker utáni vágyukat meg kiélhetik a válogatottjukban. Lehet ez hülyeség, de én látok ráutaló jeleket, Eldera, Yahia is részben, Mahé, Ellison, Strlek. De van ellenpélda is, Nenad és Lauge, márha egészséges. 

Kapusok, nem megbántva Árpit, de ez lehet, hogy kapusedzői kérdés is? 

Egy jó, nagyobb tekintélyű edző mellett vajon megfordulnának ezek a trendek? Edzőt azért is találunk nehezen, mert nekik duplán forró ez a pad, egyrészt itt van egy csomó nagy egó, másrészt meg azonnal kell minimum az F4.

Ezek a skandik más típusú emberek, tegnap az időkérésüknél is a Pytlik gyerekből előjött az apja, ő beszélt szinte végig, és a vébén is láttam, hogy a meghatározó játékosok beszéltek és csak utána az edzők, szóval ide szerintem hozzánk nem lenne jó egy északi edző.

Szóval jár a gratula a vezetőségnek, de nagyobb részben a pénz érdeme ez és nem a jól felépített szakmai munkának.