A tegnapi meccs előtti örömünket beárnyékolt a csapat kritikán aluli teljesítménye… Remili lehet elvitte a showt,de ez nem lehet kifogás…+az sem,h 0:4-el kezdjük a meccset,a második félidő 10perce alatt meg csinálunk egy minusz 6ot!!! Ez mind edzői felelőség,h nem tudták kellően tűzbehozni a csaptot és nem időben reagáltak.
Az meg h Momo a vbre hivatkozik hagyjuk már… Sipos+Liget itt nem alapember a válogatottban sem tolnak tejes meccset, a szerbek+Elisson idő előtt végzett,Mahé félidőzött Remilivel,Lauge meg 1,5meccset játszott!
Ha már Lauge imádom szeretem,karizmatikus,világklasszis de többször sérült mint amennyiszer játékra képes,én nem sajnálom h megy,nemmlehet vele hosszú távon számolni mert üvegből van minden porcikája.
Rodri formája kezd aggasztó lenni,ahogy lentebb írtátok 15percet lehoz 0db védéssel és ez már sajnos tendencia,Árpinak ki kell talalni valamit mert a kapuból néhány Cupara bravurtól eltekintve semmilyen segítség nem jön….
Széleken ez a félidőztetés az agyamra megy,ha megy a játék fent hagyom ha nem lekapom,sztem ennyire egyszerű… (igen simán lehet h valami van a szerződésekben ahogy valaki írta)Elisson és Mikita annyira nem tolt rosszat az elsőben,nem értem miért kellett belenyúlni.
Ilicre sajnos nagy ez a kabát,jövőre meg xxxxxxl-es lesz,ennyi klassist nem tud managelni,el kell köszönni tőle és egy karizmatikus edzőt találni,nem tudom kit lehetne halvány lilám sincs…
Nem túl rózsás a helyzet 8között szeged utána kielce lehet,a kielce sokkal erősebb nálunk Nedim nélkül is,csosa lenne idén a f4. Jövőre lehet de ahhoz kell egy edző+ballövő,de lőbbi leginkább