Ez a videó, helyesebben ez a verseny nagyon komoly felkészültséget kíván mind technikai tudásban, mind állóképességben. Simán extrém kategória.
Engem is vonz letérni a szilárd burkolatról, de inkább soft-off road (ha létezik ez a kategória, vagy fogalom), úgy mint murvás út, vagy földút, kis hepe-hupa. Nem is csak a motoros élmény végett, hanem a "kiszakadni a tumultusból" feeling, és a természet látványa miatt. Mindemellett van bennem egy belső gát is, hogy olyan helyen nem motoroznék, ahol (szerintem) zavarnám a természetet. Inkább bringával.
De egyelőre papírhajó vagyok, a GS-t sem dobálnám szívesen - nesze neked túra-endúró :-))) -, másik vas meg egyelőre nincs tervben (meg helye sem nagyon), mert akkor nincs vége; kellene egy könnyű 200-300as endúró, megy egy 125ös robesz, meg...
De azon erősen gondolkodom (már vagy 2 éve), hogy tavasszal el kellene menni egy enduró-képzésre, mert a tapasztalatom zérus, és amúgy a közúti motorozási képességekhez is állítólag hozzá tud tenni egy ilyen tapasztalat.