bahnhof55 Creative Commons License 2023.02.06 0 3 10355

Azért vitatkoznék egy kicsit én is: a Kelce sem tagadja, hogy anyagi problémái vannak és azt sem, hogy felmerült, hogy távozik tőlük játékos (Remili neve valóban nem hangzott el konkrétan).

Az is tény, hogy a Veszprémnek kellene egy jobbátlövő és az is, hogy a klub 550 millió Ft-os szponzori szerződést kötött a napokban, tehát nem kevés új forrása van.

Sajnos az is tény, hogy bármely más komoly csapat igazol egy játékost, bejelenti (a Kielce például annak idején Nahit két évvel az érkezése előtt már bejelentette), kizárólag a Veszprém az, akinek az igazolásait az északi és/vagy a balkáni média már sokszor fél évvel előbb tudja. Ez a magatartás - szerintem - nevetségessé teszi a klubot sok esetben. Ráadásul racionális oka sem lehet ennek a magatartásnak. Tudjuk, hogy van ilyenkor mindig egy megegyezés a két klub és a játékos között, csak az a furcsa, hogy mindig a Veszprém halogat. Vajon miért?

A tegnapi NL nyilatkozatból annyit hiányoltam, hogy a klub dolgozik-e valamilyen igazoláson, várható-e bejelentés a napokban. Ahogy az várható volt, az infantilis Petúrt egy pillanat alatt lesöpörte.

Előzmény: csakaveszprem (10345)