szigi101 Creative Commons License 2000.03.24 0 0 332
MarK: korrekt lista, mondjuk szinte az összes antikedvencem a kedvenced, de hát megszoktuk :-))))) (Kicsi szív, Like The Rain, Szabadíts fel, Öngyilkos álom, stb.).

Tényleg, emberek! A Szerelemisten c. dalt csak én szeretem a világon?

Angel 2: Idézek egy interjúból:

" - Mi volt eddig a legmeglepőbb rajongói reakció a koncertjeiden?

- Amerre jártam eddig, az emberek mindig letérdeltek a Hello című szám alatt. Elképesztő volt."

Én valahogy azt érzem ki ezekből a sorokból, hogy Ákos mintegy meglepődik azon, hogy mit térdepelnek a rajongók...

Egyébként én mindössze egy Ákos-koncerten voltam (99 aug. Siófok), ott nem térdelt le, nem rózsázott, még csak azt a szép fehér ruháját sem vette fel, hanem maradt a deszkás cuccában.

Mihelyt hazamegyek, meghallgatom a Hello-t, és az fog a szemem előtt lebegni, amit Te mondtál erről a dalról.
Egyébként az én értelmezésem nagyon durva, előre is ne haragudj.
"Helló, helló, újra itt vagyok. Szólókarriert kezdek. Nem tudom, hogy most, hogy már nincs mögöttem a Bonanza, sikeres leszek-e, félek, hogyha szóra váltom a gondolataimat, már nem fog érdekelni. De ne hidd azt, hogy ez egy új Ákos: Én a régi vagyok. És minden bűnöm, amit eddig tettem, megbocsátható: semmi felelősségem nincs, ha esetleg később kijönnék egy Ikonnal, vagy ha esetleg az én hibámból oszlana fel a Bonanza Banzai."
A szeretőkről mailben, de sokat nem tudok.

Ez a MarK lista nagyon felkeltette az érdeklődésemet, nem tudom, volt-e nekem ilyesfajta listám, de ha nem haragudtok, akkor most én is írok valami hasonlót.

Induljon a banzáj!:
ÚJRA ÉLSZ, NÉZZ RÁM, Coming Around, Induljon a banzáj!

Jel:
SZERELEMISTEN, TO SEE ME, NE TITKOLD, Nem ér semmit a dal, Dörömbölnek a vágyak

1984
1984, NEM ÉRDEKEL, TÁMADÁS, Provokatőrű

Pillanat emlékműve
NINCSEN MAGYARÁZAT, SZAKADÉK, Pogo

Elmondatott
ELMONDATOTT, BERLIN, PERSZE HAJNAL VAN MEGINT, Vidám dal, 101-es szoba

Régi és új
ÖSSZES

Jóslat
TÉRJ VISSZA, KEZEMET NYÚJTOM, ÉRINTS MEG, Jóslat, Csak a dal

Karcolatok
ÁTKOZZ EL, HOLD ON, Tudnom kell, Keresd meg a lányt

Test
CSILLAGOK ALATT, DO WE BOW?, TEST, KI HELYETT SZERETSZ?, LÁSS BENNEM MÁST, Csak Te vagy, Dúdolni halkan

Indiántánc
MINDEN EGYSZERŰ DALBAN, Nevess magadon, Esőkirály, Erő és alázat

Beavatás
BEAVATÁS, CSAK A SZERELMEN ÁT, AZÉRT VAGY ITT, Minden, ami szép volt, Táncolj a tűzön át

Ikon
VÉGRE, Új világ, Játsszuk el, A világ legvégén