Emberek!
Magamra vállalok mindent én küldtelek el benneteket a DM topicba és nem Patrona Ő soha nem tenne ilyet, a kis St. (szent):)))))))
A Csak te vagyhoz, ezt Ákos mondta:
„A Csak te vagy című szám a Test lemezről szerintem arról szól, hogy én csak egy fénykép vagyok, illusztráció egy történetben. Arról szó, hogy hát én nem is vagyok, csak az Isten, és milyen érdekes ezt fölfedezni. A legtöbb ember ezt a dalt szerelmi vallomásnak gondolja, hallottam, ahogy rádiós kívánságműsorban…”
A Dave-Ákos párhuzam pedig valóban nem volt reális. Semmi közük 1máshoz. (MárK ez neked szól…)
Sziginek még van itt valami…
„ Hiszen minden bűnöm megbocsátható…”
Ákos barátunk Hello-ja és a mondat…minden1es Ákos koncerten, a szegény +boldogult BS-ben, ebben a pillanatban térdelt le 1 vörös rózsával a kezében és „MI” rituális mozdulatát követtük.
A mű mondanivalója a szerelmes ifjúról szól, aki nem tud maradni és talán nem is akar. Ákos nem Önmagáról beszél, bár ez az én személyes véleményem, viszont a világ 1ik legszebb szerelmes dalát próbáltam +védeni és elemezni, de attól tartok nem fog menni. Inkább hallgasd + és gondolkozz el rajta, + fogod érteni, ha nem az lebeg a szemed előtt mikor átéled, hogy „Ez a beképzelt Ákos már +int miket hazudozik…” :)))))) Remélem ezúttal nem sértődik + senki, nem is ez a célom, és ha ti nem lennétek üres lenne az Ákos topic, és nem lenne kivel kidumálni a fent említett személyt. (nem a Szigit :))
Angel