Egy szép február 17-e nekem, mint Star Trek fannak úgy néz ki, hogy leülök, rákattintok a lejátszás gombra és NEM nézem meg a "Picard-ot", sőt, bármit megnézek a világon, bármilyen nyelven, kivéve a Picardot.
Ha ugyanis ez megtörténne, elindítanám a lejátszást és jönnének sorba a: "Domíniumi ellen háború után is utópisztikusnak maradó, de egy röhejes marsi támadás után hétfőről keddre rasszistacsillagflottává változás", "TNG utáni időkben a Földön egy lakókocsiban drogozó és gazdag fehér Picardra irigykedő fekete nő", "karddal hadonászó szerencsétlen, aki olyan idegesítő, hogy hozzá képest Jar Jar Binks a csillagok háborújában meditációs gyakorlat", "hófehér ruhában sikítozó fehér őrült nő falusi kötéllel lesz öngyilkos, mert kiengedik az otthoni bezárt szobából", és ezekhez hasonló szálak, akkor nem egy jó estém lesz, hanem fogok baltát és felhasogatom a TV-t vagy laptopot amin nézem. Ami pedig sokba kerülne, szóval nem kockáztatom meg.
Én nem tudom elhinni, hogy valaki még mindig benyalja ezt, hogy "Jujj, visszatérnek a régi szereplők". Na és, jelent ez bármit is? Alex Kurtzman alatt teljesen mindegy, ez csak egyet jelent, hogy még több karakter lesz tönkretéve. Ki az aki ezek után is még izgalommal várja az új évadot? Én inkább rettegéssel várom, hogy mit fognak művelni már megint.