Felföldi Péter Creative Commons License 2000.03.23 0 0 5
Nem kell összeesküvés-elméletet sejteni a dolog mögött.
Ezt a topic-ot megnyithattam volna, mint F.P., aki az Eclecticbe írogat (szigorúan nem zenei jellegű cikkeket) és mellékesen egyáltalán nem érdekli az Eclectic és a MHH között fennálló hagyományosan rossz viszony.
De megnyithattam volna úgy is, mint F.P., a mothermoon tagja, akinek szegről-végről köze van a Mood zenekarhoz és aki ezúton kívánja kifejezni örömét, hogy tetszést aratott a muzsikája.
Ehelyett megnyitottam, mint F.P., a levélcímezgetés közben szórakozásra vágyó műkedvelő állami alkalmazott, akire már az általános iskolában is ordibált mindenki, hogy miért nem fogja már fel azt, amit rajta kívül az egész osztály 10 perce belátott, vagyis azt, hogy létezik már egy Mood topic, amit azonban ő még mindig nem talál, hacsak nem az Anathemánál nem.
De az szinte csak fikázásból áll, ami őt nem érdekli. Inkább szeretne egy kicsit arról beszélgetni, hogy milyen nagyszerű dolog az, amikor az emberfia hosszú évekig mindenféle elismertség nélkül játssza a saját zenéjét és aztán egyszercsak megvan az eredménye.
Őt ilyen dolgok érdeklik. Mert ő egy ilyen lelkes kis állatka. De az ilyeneket lelövik, ugye?
Előzmény: supertzar (4)