Calamayca 2.0
2023.01.29
|
|
0 0
16765
|
még ide.
Ez egy klubtopic, és én vagyok a klubtag!
ha nem említenek máshol, én sem említek más kocsmákat.
Letiltások
- A moderátorok és adminisztrátorok a szabálysértő, továbbá a kulturált társalgást szándékosan vagy ismétlődően akadályozó felhasználó - illetve a felhasználó által használt nickek jogosultságait korlátozhatják. A tiltás az adott topikra, alfórumra, fórumcsoportra, az egész fórumra ("root"), klubfórumra vonatkozóan lehet ideiglenes vagy végleges.
- A Klubfórumokat a klubfórumok tagjaiból választott testületek felügyelik, akik a saját SZMSZ alapján működnek. A moderátorok ezen testületek utasításai szerint intézkednek a technikai jellegű törlések kivételével. Rendkívüli esetben a moderátorok önállóan is intézkedhetnek, azonban ezeket az intézkedéseket a választott testületek felülbírálhatják.
Az én SZMSZ-m az, h aki rólam nem beszél máshol mással negatívban, megszegi az MM III. 1.1. F. pontját (pl. olyanokat persze lehet mondani, h: "én nem is vettem észre, h tokája van!"), nem jön basztatni, azért, hogy szeressem, azért, hogy valamit tegyek meg, azért, h valamit ne tegyek meg, azért, h foglalkozzak vele, azért, h lehányjon, azért, h jómodorra intsen, neveljen, megmondja, h amit megéltem, az nem úgy volt, stb ... nahh, ők jöhetnek ... a baráccságosak ... ha senki sem az, akkor senki!
|
Előzmény: Calamayca 2.0 (16763)
|
|