Tomek 87
2023.01.25
|
|
0 0
9787
|
azért ott szerintem Kielcében nagyon nagy számok repdestek .Tipikus olyan dolgok történtek mint a nagy klubokkal akik aztán ki pukkadtak....Nem egy játékost kötöttek le 4-5 évekre vagy akár edzőt is illetve igazoltak és adtak kölcsön jó pár játékost ,azért ott szerintem ha túl is éli ezt az időszakot a csapat akkor valami változást muszáj lesz nekik kitalálni még ha találnak is támogatót.Biztos vagyok benne nem fogják ezeket a számokat tartósan biztosítani a játékosok felé ami nagy dobbal ki lett hirdetve .Bármennyire is jó klub a Kielce azért egy Remili vagy Nahi nem azért ment oda mert ez volt a gyerekkori álma.. Szumma-szummárum ha be bizonyosodik ,hogy nem biztosított a jövő azokkal a feltételekkel amit ígértek akkor kétség ne férjen senkibe ,hogy ezek a játékosok amilyen gyorsan jöttek úgy el is fognak onnan menni.Szerintem Kielce ideje megvan számlálva már, mert aki tényleg mögötte tudna lenni és kitudná húzni őket anyagilag már az sem áll mögöttük ez pediglen a Kielcei város önkormányzata. |
|