Shangri-La Creative Commons License 2023.01.25 0 0 2981

Lehet, hogy mostanában senkivel nem történt semmi olyan, amiről be kéne számolnia?

Éppen az, hogy túl sok is volt. :D Csak az a baj, hogy továbbra sincs időm hosszabb írásokra (most éppen még kevesebb), ide egy rendes beírás nekem min. fél-egy óra. :D Pláne hogy több helyre képet is szeretnék betenni, amit viszont egy ideje az itthoni gépről nem tudok megtenni egy Firefox hiba miatt.

Amúgy élvezettel olvasom az írásaidat. :D Sajnos én valószínűleg nem fogok tudni ilyen szépen írni.

Visszakerestem, utoljára a Pozsonyi piknikről írtam szeptember 4-én. :DDD

Viszont ezzel

https://forum.index.hu/Article/jumpTree?a=162276978&t=9201856

kapcsoltban annyit, hogy a programok eső miatt elmaradtak, szóval nem maradtál se semmiről. Pontosabban az elsőről én is lekéstem, nem is tudom, hogy megtartották-e. Mikor odaértem éppen nem esett, a továbbiakról azt mondták, hogyha nem esik, akkor lesz. Ekkor néztem meg én is a Bálnában a kézműveseket, majd a következő műsor előtt visszamentem, persze esett, elmaradt... (Itt a színpad fölött nem volt tető, máshol megtartották, csak a nézők áztak.)

Ott az esőben állva/várva elkezdtünk beszélgetni páran, majd két lánnyal a szakadó esőben elsétáltunk más helyszínekre. :DDD Hiába no, fiatalság, bolondság. :D A Vigadó előtt operettek voltak, pár perc után mentünk tovább a Szabadság térre az utcazenészek miatt. Persze addigra ott is törölték az előadásokat. Ekkor busszal visszamentünk a Nehru parkhoz, mert a filmvetítést az esőben is megtartották. Azt végignéztük a szakadó esőben ülve, erről majd még jövök. :D

AZ egyik lánnyal viszont azóta is tartjuk a kapcsolatot, ő általa jött be iszonyatos mennyiségű program az amúgy is meglévők mellé, ezért nem jutok hozzá, hogy beszámoljak róluk. :D Olyan programok, műsorok, műfajok, amikre magamtól eszembe nem jutott volna ill. nem jutottam volna el/be, de nagyon jók voltak. Sokszor minden napra jutott valami, párszor az előadás előtt egy-két órával szólt, hogy van jegy, mert egy barátnője nem tud elmenni. :D

Így több hónap távlatából nem könnyű egyrészt visszaemlékezni sem (amúgy is szar az ilyen jellegű memóriám), másrészt nem is annyira aktuálisak, de majd igyekszek... Pár dolog annyiban érdekes így utólag is, hogy egyáltalán léteznek, csak az ember nem tud róluk.

Folyt.köv... :D

Előzmény: Csimpolya (2959)