Inner Circle Creative Commons License 2000.03.22 0 0 1039
Al-fan: "Csak én már mindenhol a nevemet látom "
Ne is mondd. Megőrülök. Már több mint egy hónapja várok az Alfámra, már totális idegroncs lettem, ingerlékeny vagyok és kötekszem. A világ jobban tenné, ha csendben meghúzná magát, mert lassan már a lámpaoszlopokba is belekötök.
Erre mi történik ma? Valami hülye előadás volt, a címét le se írom mert kiröhögtök. És a fickó mást se mond, mint hogy "alfa és epszilon összege egy", "ha a bétát csökkentjük, alfa nő", és amitől tényleg majdnem nekiestem: "egy mínusz alfa..." Hát épp ez az, hogy egy Alfával mínuszban vagyok!!! Ez már szadizmus az élettől!
:)

Larini: '72 óta mostani jelvény? Biztos ez? Az első szériás GTV-ken még mintha másmilyen lett volna, úgy emlékszem ott is volt ezüst babérkoszorú.
Mittudoméneztet, ha a jelvényed véletlenül megegyezne a '78-ban használatosakkal, odaadom érte a fele királyságomat! (Vagy annál régebben nyomta kezedbe Idősb. M.T.É.E.?)
A kocsim jelenleg totál jelvénymentes. :( Igaz, féltengelye sincsen, de a jelvény jobban hiányzik. (Most készülök rácsördíteni a féltengelyesekre, kívánjatok sok szerencsét!)