csemege86 Creative Commons License 2023.01.24 0 0 388

Amúgy a vámosok gyémántkemények és nem kérnek bocsánatot. Katonás hangvételben futják a 3. (!) adatbekérési kört velem.

"Pótolandó dokumentum(ok): A vámhivatal OGYÉI engedélyt kér. Amennyiben nem rendelkezik vele a küldeménye visszaküldésre kerül a feladó részére."

A termék neve egyébként Propecia, és Indiából érkezett. Gondolom EU-n kívülről érkező gyógyszereket átvizsgálnak mindig. Esetleg ha Angliába rendelem, ahol van ismerősöm, ő meg továbbküldi nekem, úgy sikerülhet? Bár már a UK sem az EU tagja, tehát valszeg ugyanúgy megállítanák és küldenék vissza. Sőt, mivel gyógyszerről van szó, ami engedélykötelesen forgalmazható csak egy adott országon belül, így szerintem akárhonnan rendelem, mindig kérnének engedélyszámot.

Egyébként amikor csekkoltam az Összes engedéllyel rendelkező készítmény listáját, ebben a 7 megás excelben összesen 4 féle finaszterid gyógyszert találtam, de sajnos mind 5 mg-os, nem pedig 1.

• FINASTERID SANDOZ 5 mg filmtabletta
  • FINASTERID-TEVA 5 mg filmtabletta
  • FINASTERIDE PHARMACENTER 5 mg filmtabletta
  • FINASTERIDE PHARMACENTER 5 mg filmtabletta

Nincs több ötletem. Akinek van jófej urológusa, írjon rám (küld), és vendégem egy rekesz sörre.

Előzmény: csemege86 (387)