patrona Creative Commons License 2000.03.22 0 0 316
Na álljunk meg egy kicsit, mert asszem nem világos mindenki előtt a szitu. Ezeket a hozzászólásokat nem én írom, csak egy Angel nevű ismerősöm nevében teszem föl! És nem provokatív céllal.
Disp&aki még félreértette: Ez nem egy "Mode-osok takarodjanak" felszólítás volt. Érzékeny a lelketek. Egyszerűen arról van szó, hogy egy Ákos rajongó furcsálja, hogy DM rajongók véleményezik az Ő kedvencét. Ha ez egy BB topic lenne, akkor talán lenne valami alapja, de Ákos zenéjének semmi köze a DM-hez.
Ok, azt belátom, hogy a megfogalmazás egy kissé dúrva, illetve inkább nyers volt, de pl én nem éreztem sértőnek. Pedig én tényleg fanatikus vagyok.
Viszont az tény, hogy azok közzül, akik rendszeressen írnak ide, csak Wallace, Totyus, és Ugyanmár nem Mode-os. A többi igen.
Én viszont azt nagyon furcsálom, hogy az igazán fanatikus Ákos rajongóktól csak annyi tellik, hogy néha beírnak egy olyat, hogy:"Ákos a király", meg "Imádlak Ákos". Asszem azt mindenképp becsülnünk kéne Angelben, hogy veszi a fáradságot, és próbál minket meggyőzni arról, hogy Ákost gyakran félreértjük.
Ok, erről ennyit, és ha szabad javasolnom, akkor koncentráljato Angel írásának utolsó bekezdésére, mert abban elég sok érdekes kérdés van elrejtve, amit érdemes lenne megvitatni.

Ezt a hozzászólást PATRONA írta!