Pajszer Creative Commons License 2000.03.21 0 0 17
Ezt én is alá merem támasztani saját tapasztalataimmal. Nem egészen egy éve kerestem autót, alaposan, több típust megnézve, kipróbálva. Biztos, hogy a kereskedők látták a komoly vevőt bennem, ennek ellenére 50 eFt körüli engedményekkel (kb. 2,5 mFt-os árkategóriában) bíztattak, azt is jobbára valami felajánlott plusztartozék formájában, nem pedig árkedvezményként. Aztán nagy szerencsém volt, úgy érzem: amikor tavasz végén ment a P206-os őrület (3-4 hónap várakozási idővel) nem nagyon fogyott a 306-os modell. Engem sem érdekelt, inkább vártam volna kora őszig... Aztán mutattak egy alapár+120 eFt-os modellt, légkondícionálóval, ködlámpákkal, teljes plüss kárpittal, 4 küllős bőrkormánnyal, meg még pár aprósággal. Amikor haboztam, ajánlottak bele egy sokfunkciós riasztót, árkedvezményként. Végül ezt vettem meg, és nem bánom egyáltalán. A tavalyi év végének hasonló ajánlata a Husky modell volt, szintén alapár+kevés felár ellenében rengeteg extrával. Érdemes talán kedvezmény helyett ilyen megoldásokat keresni, mert többet lehet megtakarítani.
Előzmény: lore (9)