Greg34 Creative Commons License 2023.01.16 -1 0 50096

30A a gyári biztosíték, megtaláltam a neten. Itt valami gebaszos nálam, hiába jónak véltem a gyertyát szikrapróba révén,  akkor is ez lesz a hunyó. Alig vesz fel áramot, az egyik. A visszajelző műszer 11,8, 11,9V.-ot mutat, izzítás alatt. Hiába októberi ez a gyertya, akkor is ki kell cserélem, csak akkor tudok biztosat. Az lesz a slussz poén ha semmi baja. Ugyanígy járt egy ember a fórumról, januárban cserélte, áprilisban megint cserélte ugyanazt az oldalit. A gázrugót hogy a fenébe akasszam le úgy hogy utána vissza is tudjam tenni? Az a vastag fémházas, progress-hez való rugó van benne. A másik az hogy nyomaték kulcsom sincs, hogy tegyem be az új gyertyát így.. hasra ütve, húzzam meg érzésre, mintha lovat.. khm.. ? Nagyon jó móka lesz, már látom. Autószerelők akik egyszer csinálták, szerintem nem szerették, mert most elküldtek, átmentem egy másikhoz, azt mondja ne haragudjak nagyon ritkán szokott visszautasítani munkát, most mégis megteszi. Holnap még megkérdezek vagy kettőt, hátha.. Ez valami hihetetlen hogy ezek a kisautók, állandóan jelleggel dobnak valami olyan hibát amivel ne tovább, s a legtöbben rá se néznek.