Rumcice Creative Commons License 2023.01.14 0 4 53

Sziasztok!

Kb. 20 éve vagyok itt, akkor pezsegve rohant a fórum, de most már élőhalott. Alig írnak, a közösségi média kiszorította.

Nem fogok se facebookozni, se más, átláthatatlan követhetetlen sz@rt követni, egyszerűen nem lehet információkat, hozzászólásokat visszakeresni, megtartani, nem lehet értelmesen kommunikálni. Az Index Fórum ilyen szempontból etalon.

A Polidilin is aktív voltam. Mikor úgy 15 éve Operátor nicken megjelent egy új admin, ő túl sűrűn nyomta a Del gombot. Egy-két nickem elesett ott nekem is. Aztán mikor miniatürizálták a Polidilit, és a topicok 99%-át törölték, nem maradtam ott. 

Sajnálom, hogy Wagner Úrral nem tudom, mi van IRL, sajnálom, hogy Mogorva elhunyt, hogy Finci Kutya Gazdája elhunyt, követem az elhunytak topicját. Mogorva Mamája sem írt már 10 éve, sajnálom, hogy a sok értelmes információ eltűnt, sajnálom, hogy sokan nem írnak, csak olvasnak, vagy már azt se.

Az indás regisztráció olyan bonyolult, hogy emiatt már nem is jönnek újak. Meg a régiek se jönnek vissza.

Engem itt senki nem ismer, de azért beköszöntem ezen a szép ezüst évfordulón, kérem mindenki bontson föl Wagner Úr tiszteletére egy doboz sört, biztos, ami biztos! :)