nem tudom mit kell megint ezen gúnyolódnod. igen, isten a világ szemében hülyéket választotta ki. u.d. többi videója, a szellemi dolgokról szólok azok nagyon jók. hát van neki egy ilyen hülyesége hogy laposföld. majd okosodik ő is és akkor rájön hogy hülyeség volt.
ezt kommenteltem a videó alá, bár persze te ezt leszarod, hiszen nem vagyok híres:
ezt a szöveget elküldtem rostásnak, aki felolvasta egyik "Kérdezz-felelek" videójában: "Vannak olyan hívők, akik azért gondolják laposnak a földet, mert úgy vélik, hogy a Biblia is ezt írja. És félnek, hogy ha elfogadnák hogy nem lapos a föld, akkor azzal megtagadják a Biblia leírását! Vagy félnek attól, hogy ha nem szó szerint értik az erre utaló részeket, azzal is megtagadnák a Bibliát... (Mert akkor más részeket sem kéne szó szerint érteniük, ezáltal összedőlne a hitük, vagy legalábbis gyengülne.) Természetesen a lapos föld egy butaság, de sajnos sok hívő van, még a komolyabbak között is, akik így gondolják. Azt gondolom, ez azért van, mert ezek a keresztények valahogy "burokban" éltek, egy olyan gyülekezeti szubkultúrában, amelyben A SÚLYOS TÉVTANÍTÁSOKKAL VALÓ HARCUK MIATT egyszerűen NEM VOLT ENERGIÁJUK arra, hogy pl. ezt a "laposföld vs bibliai leírások" látszólagos ellentmondását feloldják."