Na sracok, tegnaptol azt hiszem hivatalosan is "gázos" vagyok :)
megvolt a levegos es a vizes nyomasproba, elso blikkre rendben van a kazan, ugyhogy kinn az udvaron begyujtottam. kapott egy beöntést alulrol, (hűtővíz :) ) es elkezdtem vele kiserletegetni. Az elso 5-10 percben picit megijedtem, mert erosen fustolt, arra szamitottam - az itt olvasottak alapjan -, hogy begyujtas utan nehany perccel mar lehet inditani a ventit es lefele kuldeni a langot. Valoszinuleg turelmetlen voltam es talan a tuz sem kapta el rendesen, mert az elejen erosen fustolt, de aztan kb 10-15 perc utan tokeletesen kitisztult. Kiprobaltam apritekkal is, tokeletesen viszi azt is! Talan nemileg tobb fustje van az elejen, de utana az is szepen letisztul. egy also rostely mindenkeppen kell majd, hogy ne hulljon le olyan gyorsan.
a kezemet egeszen 15 centire oda tudtam rakni a torokhoz, gyonyoruen mukodott.
talan jovo heten le tudom vinni a helyere es mar elesben is tesztelni :)
lenne par kerdesem is rogton:
1) kaptam gepkonyvet is hozza, de a kijelzon a ket bekarikazott elem nincs benne a kepeken. Mik lehetnek ezek? a felso visszajelzo kb 80 fokos viznel kapcsolt be, nem tudom, hogy azt jelzi, hogy uzemmeleg a kazan vagy hogy tulmelegedett?
az also potmeter szeru valami hoelemnek tunik, de nem bontottam le a szigetelest, hova megy pontosan. ha jol sejtem, hianyik egy tekerogomb is rola.
2) hol lehet beszerezni gyari betáp csatlakozót (3 pinest), azt nem kaptam hozza sajna.
3) videokon lattam, hogy letezik hozza ilyen digitalis kijelzo - masodik kepen jobb oldalra a szurke mezobe.
ennek pontosan mi lenne a szerepe? puffer tartaly/lakas vezerles? lehet ilyet kapni valahol? erdemes? nekem van sajat vezerlom, de "just for fun" lehet vennek, ha nem aranyarban van :)
koszi elore is!