laBos!
Vazzz, szal ténylög nöm jártam Szegödön te kecseg. :-)))) /figyu ugye ami tréfa az megvan nem?/
Szal aszittem a hetente only monday azt jelenti, hogy egész nap! De hogy csak 2-3 óra!!!!
Látom a sorok közt olvasás nem mögy neköd Bolas:
Hazafelé láttam, hogy egy carina II úgy parkol egy volvo megött, hogyt a lökhárítója a volvoé alá van csúsztatva, pusztán erre gondoltam semmi peep showt nem rendeztem a két goldenboy miatt! A Zsi-vel semmi gond csak tod feltűnik ha két ficek így beszél:
-Szal xy dg stb.
-Kuss!
-Kuss neked! Mondom!
-Ne mondd mondom, hogy kuss öcsém!
-Tod kit kussoltass vazze!
-Kuss!
-Kuss neked!
Lehet, hogy nem szó szerint idéztem de szórakoztató volt ez a nem-de-nem-de-denem-deigen-anyád! játék! :-)))
A gyorsulásit úgy intézd, hogy ő is jöjjön, lore meg a hátsó ülésen figyelne. A bálnában elférek! Jó volt a túrós csusza?
/a valóság elferdítése a jószándékúak kíváltsága marad mindaddig míg mások ízlésének és humorának megfelel. L-lore-T./ (Bolasnak)
Ma lore megint moziba vitte lorenét (kell egy kis mentális orgazmus néha, a színház nem túl spontán és hosszabb is): Hatodik érzék. Szép, jó 'hál istennek már lore is nagyfiú, nem pisil be. A főszereplő kissrác mamájának egy 245-öse volt, krémszínű műbőrülésekkel, az ajtón textilbetéttel, dupla frontlápákkal, a hűtőmaszkon a jel a ferde vonalon jobbra felfelé volt eltolva amint láttam szériában. Most láttam először ilyet.
lore