be kell vallanom, rászedtelek! nem akartam, de megtörtént. ugye bealudtam. igazából csak ki akartam kapcsolni ...
amikor a visszacsináláson rugóztak, onnan elkezdtem megin' nézni, de nagyon nem kötött le.
Itt szerencsére 9. hete fúrnak! (panel ... az már egy fokkal jobb a putrinál ;) :P ) nem tudom, h mit csinálnak, de sztem már meg lehet számolni az agysejtjeimet Abakuszon ...
a szerencse az, h nem is tudom nézni a filmet emiatt ... de már a ruszki nagykövetet behívták, és lőni is lövik saját magukat ... :DD
lehet nagy veszteség, mert innen jönne a móka, de most nem tudom, mikor kezd megint különleges jógagyakorlatokba a fúrójával a fúrós ember ...
onnan gondolom, h jógázik, mert amikor meséltem a szektás terapeutának, én miket csinálok a józan ész megőrzése végett, ill. hogy az elfojtott egresszióm ne forduljon magam ellen, akkor azt mondta rá, h ezek jógagyakorlatok amúgy ... hát ... itt muszájkabát járna érte, de ha van ilyen szekta, ahol ez norma, akkor ott a helyem ...
nade visszatérve ... lehet a fúrós embernek is lelki búja van ... nem tom mit lehet fúrni 9 hétig ... azalatt egy magzatot ki lehet hordani ...