Törölt nick Creative Commons License 2023.01.09 -3 0 2709

Ajánlanám, miért ne? Ha már az ember unja Balit meg Thaiföldet. Manilát viszont nem, csak kalandvágyóknak, de nekik be fog jönni a dzsipnizés-buszozás-MRT-zés:, csak a helyiek, turisták elvétve.

Greenhills? Elfogadható környék, de én nem oda mennék. 1 nagy üzletközpont az egész rengeteg kínaival meg muszlim piacossal, azok akartak oda 1 mecsetet, de a kínaiak megfúrták. Ennyi és más semmi, körülötte a gazdag kínaiak elkerített lakóparkjai, de oda meg nem mehetsz be. Talán a Club Filipino az 1etlen említésre érdemes hely, ahol az elit korábban megállapodott a következő elnökről. Régebben kiismertem magam ott, ma már keresnem kell a Virra Mall síugrósáncra hasonlító tetejét, úgy beépítették, hogy nem tudom, merre az arra. Éhen veszni nem fogsz ott, az ottani Unimartba járunk friss húsért, de az Intramurosba eljutni már erős kutatómunka és idő lesz, sokat fogsz taxizni.

Amit a hév-ről meg a legendás PNR-ről a kolléga itt feltett, minden szava úgy igaz. A Tutuban az "én időmben" plázaként funkcionált, mostanában jönnek rá, hogy talán vissza kéne állítani az eredeti funkcióját. Nem megy nekik ez a műfaj, most tanulgatják.

Szóval balis zen buddhizmusért ne ide menjen az ember, az országon belüli hátizsákos csámborgás előtt is érdemes bennfentes infókat beszerezni a fegyveres maoisták (NPA) és az ISIS helyi lerakatának mozgásairól. A túszejtés az 1ik fő bevételi forrás.. Az állandó árvizek, tájfunok meg földrengések már csak hab a tortán. Épp most láttam a híradókban, hogy Manilától északra Norzagarayt elöntötte a víz, mert feljebb a hegyekben túlfolyt volna a víztározó, kinyitották a zsilipet, és juhé! Mindennapi rutin..

Nem "vénnek való vidék", röviden.

Előzmény: hatton (2707)