CrepOne
2023.01.08
|
|
0 0
16972
|
Én azért nem fogok 1 órával hamarabb kelni. Éjszaka indulok fél4-kor reggelente + a ház mögött a parkoló. Amíg nem költözünk addig ez marad. Szerencsére mostanság nincs olyan hideg, inkább eső van, de az is elhanyagolható.:)
Ami nagyobb gond mostanság, hogy elkezdte nehezebben venni a 2 - 3 fokozatokat, de csak hüvösebb időben. Változó, hogy épp mikor melyiket. + 5-ben van egy érdekes "sípoló" hang is előről, de csak gázadásnál. Fura. Olaj nemrég volt cserélve mikor kuplungot cseréltek. Mondjuk korábban is csinálta ezt néha. Változó, hogy épp mikor melyiket. Kulisszát is kellene cserélni, mert eléggé lötyög + a rugó az oldalán el is van törve, de nem nagyon találok a közelben. Olvastam, hogy nem mindegy, hogy melyiket tesszük bele, mert nem egyformák. Lutrira meg nem akarok rendelni. Majd megnézem a bontókban itt. Motorkód alapján valszeg lehet találni azonos verziót. lehet, hogy hagyom így a fenébe, és nem foglalkozok már vele. ~1 év és amúgy is cserélem egy újabbra. '11-es aveo-t nézegettem. Nincsenek nagy igények. Munkába járni kell csak. Van egy csillagos márka is a családban, de az csak "hétvégi, nyári autó" Ilyenkor ismerősöknél van a garázsban. |
Előzmény: DelSonar (16969)
|
|