Prof Creative Commons License 2000.03.20 0 0 1018
Hali Hölgyek és Urak!

Tekintve, hogy iszonyatosan nincs kedvem dolgozni, kicsit eljöttem kürönkbe művelődni. Túljutottunk az ezredik hozzászóláson! Gratulálok!

No, nézzük sorjában!

James!
A Fortis a jelek szerint valóban sokat szán órái kipróbálására és fejlesztésére. Ennek eredménye is van, amelyet mi, vásárlók érzkelünk a leginkább. Meg az órások, akik az órákat szerelik. Hogy mennyire reklámfogás ez vagy az, azt majd idővel kiderítem.
Ez a zafír kontra mineral kontra hagyományos üveg érdekes dolog. Ha állandóan rajtad van az óra (már miért ne lenne), és nem csak irodista vagy, akkor bizony egy hagyományos üveg úgy 2-3, egy mineral üveg 3-5 év alatt rendesen beopálosodik a sok karcolástól. Egy zafírüveg lényegében teljesen karcolásálló, a nagyon homokos helyeket (tengerpart vagy sivatag) kivéve nem igazán létezik olyan hely, amely huzamosabb hordás esetén kárt tenne benne. És el kell gondolkozni, hogy a mostani néhány ezer forint spór ellenében a néhány évenkénti üvegcsere megéri-e.

Te_o!
Nem tudom, annó miért is hasonlítottam össze a Seikót talán a Chronoswissel. Talán épp a két irányvonal különbözőségét példázandó. Természetes, hogy nem lehet igazi párhuzamot vonni. De az ért egy-két gondolatot ébreszthet a dolog.

Robi!
Később. Még megvárom a többit is.

Úgy általlában mindenki!
Két kis segítség kéne. Az egyik, hogy akinek van kedve és lehetősége (akár többeknek is), annak lenne annyi feladat, hogy néhány órás linket kellene végignézni, és szépen kiszedegetni belőle dolgokat. Az ismérveket majd megadom.
A másik pedig, hogy kellene html ügyben némi segítség. Csak úgy gyakorlatban.

És zárásként egy érdekes link: Watches of Switzerland.

Prof