anarchy Creative Commons License 2000.03.20 0 0 31
Csak a pontosság kedvéért:
A kőbányai út mentén a JÓZSEFvárosi piac van, ahol lassan az egyetlen kiírás ami magyar a 2 kapu, meg a 4 es kapu.
Hogy miért települtek Kőbányára, meg a Józsefvárosba először. Mert itt volt olcsó lakás, de most már mindenhol vannak, az elegáns II kerületben is.
A kőbányai út és a Józsefvárosi piac az télleg erős gyomrot kíván. Én nem vagyok rasszista mindenkit egyformán útálok. Én nem állnék meg a kínai, cigány vonulatnál. Én mindenkit útálok aki itt gazdasági menekült. Román, exyugoszláv, albán, erdélyi. Nekem tök mindegy hogy néz ki. Húzzon vissza melózni ahonnan jött ne itt rombolja az épített környezetet, és szennyezze a városokat. Fehér sárga, én mind útálom, ha lejmolni akar.

A sárga mozdonyvezetőket indítványozó úri ember nagy inteligenciáról tett tanubizonyságot. Javallom neki próbálja ki mind azt a sok szabályt megtanulni amit egy mozdonyvezetőnek éjjjel nappal be kell tartania, és utána nézze meg a mozdonyvezető fizetési borítékját. Azért mert nem értesz egy szakmához még ne nézd le.

Semmi hatalmat senkinek