Harvester Creative Commons License 2000.03.20 0 0 1315
lore

Kopogásérzékelő nélkül 12+ télen városban, 9km-es utakkal, téli gumival. (reggel melóhelyre be, este haza). Országúton a sebességhatárokat betartva 7 liter. Kopogásérzékelőt beraktam a hétvégén, erőben nem látok különbséget, a fogyasztásról pedig majd csak a következő tankolás után tudok bővebbet mondani (nincs board computer a kocsiban).
Azt hiszem a fizikai hatást majd csak a jövő hónapban aktuális szervízkor tudom megméretni, ha megnézetem az előgyújtást, mit változik érzékelővel illetve anélkül.

480T

Minden elismerésem, ha vagy olyan bátor, hogy belehackelsz egy assembly programba és rá mered aztán bízni az életed. Én nem merném, de mondjuk én tényleg programoztam autó computereket és nagyjából van róla képem, hogy milyen követelményeket támasztanak egy ilyen programmal kapcsolatban. A helyedben én teljesen újraírnám, de ahhoz szintén ismerni kellene minden apró funkciót. Letesztelni hogy akarod? És mi történik, ha szétnyomod a motort? Vagy ha nem találsz hibát és aztán mégis előjön egy picike bug amikor 180-al mész az autópályán? Kiírod, hogy game over?

Harvester

Előzmény: lore (1303)