Hali!
Hogy ti hogy raertek hetvegen! :)
Prof!
Ne tessek mar a japan orakat egy Chronoswissel osszehasonlitani!A Suzukit sem a Maseratihoz merik!A maga araban,a maga szintjen jok,ehhez tartom magam.(Igaz hogy nekem sem ilyen van :) .Akkor nem lennek itt.)
Az uzletekrol:hogy a kis magan ekszeruzletkben lammak,az meg elmegy,de nekem az boki legjobban a csoromet,hogy az Orexnel is,a legtobb kis uzleteben annyira nem hozzaertok,raadasul meg soxor bunkok is(foleg ha nem nezik ki beloled a fizetokepes keresletet),hogy az mar nem emberi.Hiaba,felig-meddig meg allami a feeling,a ga'rda legalabbis.Elnezest a negativ reklamert,de szerintem megerdemlik.A Poenban meg nem jartam,Zenith van? :)
Ksasa!
Na,az a Marvin mar jol hangzik!Egyebkent ugy tapasztaltam,hogy elegge sok regi Marvin fut az emberek(idosebb korosztaly) kezen.
slr!
En ugy tudom,rovidebb allas nem arthat meg neki,de az allassal az az alapveto baj,hogy huzamosabb ideig nem hasznalva besurusodik az olaj,es ez kesobb problemakat okozhat.Mar csak az a kerdes,mi a hosszabb es a rovidebb. :)
JamesTKirk!
Manualisan tulhuzni tudtommal lehetetlenseg.Legalabbis ertelmes modon nem lehet,ui. ez a rugo egy olyan kulonlegesen edzett acelszalag,amit elszakitani hatalmas erore lenne szukseg,amit a kis felhuzokoronan at kellene kozolni vele...DE!Van egy erosebb dolog is,mint mi:a homersekletvaltozas hatasa.Ha kezmeleg orat felhuzol,majd az hirtelen lehul,akkor a feszes rugo osszehuzodna,de nem tud.Ha ez tul van a turesen,elpattan.Ezert nem javasoljak este huzni az orat,levetel utan.Bar ekkor azert nem olyan gyors a lehules,meg azalatt mar az ora is lejar valamennyit,de jobb a biztonsag.Egyebkent meg a rugo is eloregszik,ekkor altalaban a rugohazhoz vagy a tengelyhez valo rogzitesenel torik el,ott van kiteve leginkabb hajlito igenybevetelnek(ezert is lagyitjak ki ott).
te_o