Hű Yenő Creative Commons License 2023.01.02 0 0 16454

elszabotálta! 

most itt ül, és őrzi, a mára, pillanatnyilag észhö' tért nyannyert. 

azt nem tudom, h kit őriz, az anyját, vagy engem, mert megérzett vmit ... 

a nyanya ma reggel tök normálisan ébredt, aminek nagyon örültem, h így mégjobb lesz a terv. 

namost az a helyzet, hogy ilyen normál állapotban sem volt soha!!, hogy 7-8 között kiüljön, mert fél hétkor volt egy kisébredés a reggeli rutinnak, és utána mindég visszafeküdt 10-ig. 

most az történt, tegnap este abban marattunk a Picsával, hha az annya nem kel fel nekem, akkor idejön meló előtt, reggel nyolcra, és kicibálja az annyát az ágyból. az volt a megbeszélés, h én, mire jön, mert állítása szerint erre egy órát szánt, szóval, h mire jön, én farkasfecsivel megitatom, megtápszereztetem az annyát, megpróbálom a gyóccereit lekvárban beletömni, h mire itt lesz a Picsa, addigra csak kiráncigálni kelljen az ágyból, tisztázni, antidecuzni ... 

naésmég az is történt, h én tegnap este, amikor elment a Picsa, nagyon komolyan elmondtam a nyannyernek, h milyen jó mókára készülök. 

Hogy ettől-e, vagy attól, h többtízezret elköltöttek gézre, meg Medifleur-re, de a nyanya ma fél hétkor úgy ébredt, ahogy szokásos. 

én barom állat kiültettem reggelizni, értesítettem a Picsát a nagyszerű ügyről. 

ez nagy örömködve belihegett ide 8-ra, és elszaladt patikába immár azért a kötszerért, amit javasoltam. ötödik körben, sokadik 10K-ért ... :DD közben beszélt telefonon neurológussal, aki telefonon (!!) nem javasolt gyógyszerváltoztatást!!! :DD 

szegíny mama ilyenlett ... 

DE! mára valahogy szabadnapot vett ki, és jön majd gyógytornász, konzultál vele, és lehet, h elviszi a mamát a SEBÉSZETRE!!! megnézetni a bibit, ami egyébként szépen gyógyul ... :DD

naés holtartottam ... ja, h a nyanya még SOHA nem ült ki ilyen korán, és már 3/4 9-kor láttam rajta, hogy azonnal lekellene fektetni, mert elhagyta az agya. mondtam a Picsának, h az annyát MOST le kell fektetni, mert elúszik a jó stádium, ha ellentartunk, és a legnyagyobb természetességgel vissza kellene fektetni, mert egyébként 10-kor szok kelni. erre még megjáratta, megaggyusztálta, és mire 3/4 10-re ott csücsült az ágyon a nyanya, addigra már észleltem a képén ugyanazt a JÁTÉKOT, amivel kezdte az egész cirkuszt. 

akkor kimentem a szobából, h akkor mostmár fektesse le a lánya, ahogy akarja ...

szóval most itt őriz bennünket, nem tudom, mikor tudok akcióba lendülni. 

lehet, ha majd elviszi a bibivel taxizni, akkor SUTTY! 

egyébként neki is ezzel teszem a legjobbat ... szvsz ... mindenkinek!  

Előzmény: Hű Yenő (16449)