nem csak a gyógyszer volt.
mondok teneked 16 óra kontakt egy kezeletlen őrülttel. kb 5 emberes melót csináltam olyan értelemben, hogy egy ember ezzel az őrülttel legfeljebb 2-3 órát tölthetne.
de ma behajtom, kifizettetem.
már firtatva volt hogy hogy esett el, nem adnak hitelt annak, h J eldőlt magától azzal, hogy ő most akkor elesik.
tegnap (tegnapelőtt estétől tegnap délig) 16 órát feküdt a saját mocskában, mert mozdításra ellentartott a térdig érő, ágyrácsos, puha franciaágy kellős közepén, befeszített, mint egy cementeszsák, ellenállt.
olyat várnak az ápolótól, amit kórházban ápolási ágyon 3-4 ember csinál, de különben szedálnak ... (csúnya, gondosz szedálás)
csak egy apró példa, mennyire vakok, és nincsenek is tudatában, mennyire negligálják az ápoló szavait:
amikor elesett, felszakadt a könyöke. jött az egész család lihegni. szaladt mindenki mindenhová, patikába, h a bibit be kell kötözni. vannak olyan kötszerek, nem is nagyon olcsók, de nem túl drágák, amik nem tapadnak be a sebbe, és akartam mondani, hogy milyet vegyenek, de a családi tanács eldöntötte, h vesznek gézt és leukoplasztot. (én magam 15 éve nem láttam leukoplasztot, és 70+-nál már nem is nagyon szabad, mert önmagában a ragasztó felszakíthatja a bőrt, a könyök pedig külünösen érzékeny a felfekvésre. de mire kimondhattam volna, h "kérem vegyenek "Mepore" tapaszt", a "kérem vegyenek"-nél leintettek, hogy akkor majd a vej elrohan gézért, bepanthenért, leukoplasztért, és betadinért, amikor volt itthon Curiosa, és Octenisept. A dinmikában a lényeg, h "elmentem lihegni, elköltöttem egy csomó lóvét, és attól majd gyógyul a mama" ...
Na és ezt "Nagypályán is jáccák!". De olyannyira, h amikor tegnap mondtam a picsának, h negligálnak, merrt 70 felett ezeket a szereket már nem használjuk, mert beleragadhat a sebbe, akkor felszólított, h "de miért nem mondta??". Tehát a JÁTÉKRÓL NEM TUDNAK!
patológiás az egész család.
ez a kötszeres izé egy piszlicsáré momentum MINDENNEL is csinálják! és NEM TUDJÁK!
szakorvosra tartozik, pszichiátriára, klinikai szakpszichológusra! Nem OKJ 33-ra.
én seggtörlésre, etetésre, itatásra vagyok, és nem befeszülő cementeszsákok emelgetésére.
az, h a néni 16 órát volt a saját szarában, azt is mondtam a picsának, h nem fogom megemelni, nem fogok fizikai erőszakot alkalmazni, mert az öreglánynak iszonyatos ereje van! elmondtam neki, a következményeket, h ki fog alakulni a decu, mint ahogy meg is jelent az első stádium, és a picsa azt hiszi, h én itt 16 órán keresztül nem csináltam semmit, nem tettem folyamatos eredménytelen kísérleteket az anyukája megmozdítására.
a tegnapi írásaim nem csak gyógyszer hatására történtek, hanem "megmérgeztek, leszívtak, megöltek, megettek!
a gyerekem monta, h értem jön, de kifejezetten banki, vezetői értekezlet közben szeretném megcsinálni, amit tervezek. értesítem, megvárom, h ne hagyjam felügyelet nélkül a nyanyát, és lépek. aztán kiabáljanak, dobáljanak meg szarral, és én élvezni fogom!
szerencsére már a váltótársnak is tele van a fasza, aki kb 8 hónapja van. szóval ... majd lesz vhogy ...