Sulic
2022.12.30
|
|
-1 5
9385
|
30 perc tömény nemsokminden....érdekes módon Lauge és Nenadic pótlásáról nem esik szó (Kosorotov esetleges érkezéséről).Ilic .Zorán meg akarjuk tartani egyik szavával ezt mondja másik szavával meg ,hogy sok lenne ennyi lövő több mint valószínű aki érkezik is jobb lövőben az 1.5 évre jönne akkor ezek szerint jövőre 4 jobb lővőt akarnak??a kis Pepetét az én fordításom szerint azért nem adták kölcsön mert személyes ellentét van Nagy és Éles között.Ilyen van, de Laci azért félre tehette volna ilyen esetben a személyes dolgokat és a játékos és fejlődését helyezhette volna figyelembe .Igazolásokat megfelelőnek tartja ElDeraa jó játékos és képes olyan teljesítményre amit évek óta látunk nála a válogatottba(hát itt Veszprémbe jól el dugta ezt a játékát).Ami a legjobb ha nem sikerül az idény akkor Iliccel nyilván énis távozok majd (nem hittem a fülemnek ,hogy ezt ő mondja magáról és fel vállalná a tetteiért a felelősséget )aztán jött a köv mondat de azért én nem annak a híve vagyok és nem támogatom azt,hogy 1-2 évente edzőt váltsunk ...😅🤌Sipivel nem tudtak meg állapodni?ez megint mi ?nyilván nem is akartak .Nem hinném olyan gázsit kért amit nem tudtak volna megadni .Nem tudom miért nem lehetett azt mondani ami valószínű az igazság is ,hogy légyszám felettivé vált és ezért nem kapott új szerződést..Szélsők marha jók Elisson igaz még annyira nem találja magát,60 perceket játszott előző klubjába ahol ki tudott igy teljesülni a játéka .Na most mikor ide igazolt Ilicék nem közölték vele a jövőbeli terveket ,h figyu nem fogsz 60 perceket játszani hanem csak 30 fog jutni ?nem biztos ha ezt tudja akkor jött volna.Nilsson meggyőzte őket az elmúlt időben mutatott játékával illetve ezen a poszton szeretnének 3 olyan beállóst aki képes jól védekezni .Nilsson sokat fejlődőtt de azért messze nem mondható róla ,hogy jól védekezne..Liget esetében mindig azt mondja ,hogy ha mutatja ,a jó játékot akkor meg kapja a lehetőséget majd az edzőtől is.Hát ő mutatta az Nb1 be az elmúlt fordulókban ,hogy tud ő lőni mégse kapta meg a Bl ben plusz 10 nél a lehetőséget..Szerintem belőle nem is akarnak és nem terv vagy lehetőség h lővőként szerepeljen ez csak a duma része . Nekem elég ködösre sikerült ez az interjú, de Nagy Lacitól már ezt megszokhattuk.. |
Előzmény: Psenior (9383)
|
|