Sulic Creative Commons License 2022.12.29 0 2 9373

Igen szerintem is Kielce jó csapat jó játékosokkal,de pont olyan poszton nincs kiemelkedően jó játékosuk  amire nekünk szükségünk lenne.Ha akarunk valakit a hiány posztjainkra akkor bizony pénztárcába kell nyúlni ,mert nemigen van és lesz a jövőben top játékos szabad aki valóban erősítés lenne.Ahogy előttem is írtak egy Sandell vagy egy  Fabregas nem" csinál nyarat" .. ha top pozíció nincsenek rendben ők se tudnak csodát tenni.Klubb részéről nagy hibának érzem ,hogy elengedi Nenadic-Lauge párost és nincs megfelelő helyettesük a pótlásukra.Sajnos Nilsson se tud ugy működni ,ElDeraa-val mint tette azt Nenadiccal!Cassado pedig ahogy láttam a játékát szinte teljesen pontosan olyan mint az egyiptomié.Kosorotov jó játékos aki elférne nálunk is de nem első számú lövőben hanem pl egy Lauge szintű mögött kiváló játékos lenne.Láthatjuk klubjában se elsőszámú lövő vagyis legalábbis egy szinten van Lucinnal.Szó -szó ..kicsit kesze-kuszának érzem a jövő évekbeli keretet mert vannak pozíciók ahol rendben vagyunk de evvel szöges ellentétben vannak ahol nem !ezen mindenképp változtatni kell ha akarunk valamivel többet a final 4 be jutáson felül is .

Előzmény: Boymadi (9371)