J. elterült ...
nosch ... igen ... eldőlt, miközben akasztottam vissza a kabátokat. stabilan állt, amikor hátat fordítottam neki.
amikor visszafordultam, láttam, h bámul ... megszólítottam, h na mi van Kowalsky, elfáradt?
és fogta magát, mint ahogyan Márkus Laci repülősóért kiált, elvágódott. RR 136/ 92/ 74 ... centire ment el a feje az ágy sarkától ... aszitte, meghalt ... kikérdesztem, név, szül. év, hó, nap, gyerekei neve, szül.éve, anyja neve, mutatóujj kukucs, vicsorgás, végtagok, ízületek, stb ... stimmelt minden ... na, akkor négykézláb, stb ... nem akart négykézláb .. legyen négykézláb, ne legyen ... de legyen ... végül felállítottam székkel .. nincs szédülés, minden OK ... najóvanakkó' nem hótt meg mégse' ... pfff ...
igazság szerint már vártam ezt ...
namost az a helyzet, h a nyannyer fizikailag jobb állapotban van, mint én. múltkor végigcsináltam vele a gyogyót, és ő kb 20%-kal bírja jobban nálam. nem, nincs szédülés, stb ... jó a hallása, kenyeret, fánkot nyeli ...
színtiszta színművészet ... de már nem tud róla ...
és cipelve van mindenhová* ... bőrgyogyó, proktológus, gasztroentrlgs ... 70-80-120 K / alkalom, csak a kurva neurológusnál volt utoljára nem tudom mikor ...
*minden, a kollégák ápolási hibájából bekövetkező nyavalyával ...
mai kajája 3 db Nutridrink volt** ...
hát jóvanakkó' ...
múltkor mikor montam a kergetyúknak, h nincsenek szárnyaim, nem tudok csiribú-csiribá, azt felelte, h deigen! hátbaaszd meg akkor az anyádat 39 fokosan!
lehet, van egy kis bordarepedés ... az a baj, nem tuggyuk, mikor, milyen fájdalomra mennyit reagál túl ... még elesettelenül akkor is visít, amikor igazításból megrántom a kabiját, h a zipzárt össze tudjam húzni ... pedig mondok nekíjje, h most meg lesz rántva, ne ijedjen meg, de ő akkor is visít ... szóval nem tunni, mikor visít igaziból ...
meg kén' rögönyözni ...
bár bordával a legjobb tudomásom szerint nem csinálnak semmit ...
mindenesetre visszatértünk a járókerethez, és most ha sóhajtozik majd sétánál, akkor behajtom ... valamennyit muszáj sétálni a xar miatt, mert képes mozdulatlanul feküdni egész nap ...
megyek inkább megböködöm a kocsonyát ...
**eszt is montam a kergetyúknak, h írasson, még a múltkori etupban ... hát nem íratott, mert a kollégánál evett ... aham ... a szobamérleg, amit kétéve kérek az meg hol van?
hát nincsen semmi a mit kérek ... akkor mégsincs csiribú-csiribá ...
ha lenne csiribú-csiribá, akkor csiribú-csiribá elmentek vón' neurológusho',
akkor lenne csiribú-csiribá szobamérleg
akkor lenne csiribú-csiribá szobaklotyó
akkor most csiribú-csiribá, nem bapantennel, hanem Curiosával kenyték volna a felszakadt könyököt, akkor lenne csiribú-csiribá rutascorbin a zúzódásra, amit montam ...
ha lenne csiribú-csiribá, akkor nem hitetné el vele a kolléga, h gyenge, mint a harmat, és felállni sem tud ...
dehát nincsen csiribú-csiribá ...
nahh, mostmár tényleg megyek, és megböködöm ...