Érdekes, hogy milyen erős a Kielce, mégis, nekem is csak ez a három játékos jutott eszembe akiken elgondolkoztam, hogy jövőre akár erősítés is lehetne. A helyzet az, hogy azokon a posztokon (balátlövő, irányító) ahol a Veszprém gyengébbnek tűnik jövőre, pont a Kielce sem túl erős.
Mert azért valljuk be, Kaddah legalább akkora zsákbamacska mint El-Deraa.
Remili nekem az egyik kedvenc játékosom, de Sandell és Yahia mellé/helyett nem sok értelme nem lenne szerintem. Ezek a játékosok az én szememben nagyjából egy szinten vannak. (persze erről lehet vitatkozni, de szerintem erősen forma és szerencsefüggő is, hogy mikor melyik a hatékonyabb) Én speciel bízok benne, hogy jövő szeptemberben Yahia már bevethető lesz (anno Lauge is decemberben sérült meg, és következő szeptemberben még ha nem is top formában, de már játszott, persze volt akinél valamivel hosszabb ideig tartott a visszatérés), és akkor Sandell + Yahia jövőre megoldja a jobbátlövő posztot.
Nahi szerintem is jó lehetne, őt Elisson helyére el tudnám képzelni, tényleg, különösen mivel ő jó kettes védő is. Ha jövőre a balátlövő posztot nem az El-Deraa + Casado duóval akarja a csapat megoldani, hanem esetleg egy olyan játékossal aki csak a szélen tud védekezni, akkor különösen értékes lehet egy ilyen szélső.