A minoxidil 5%-os hajszesz az egyik, ami tényleg működik (annyira, hogy nők esetén vigyázni kell, hogy ne folyjon le a szemöldök környékére, ha nem akarnak Brezsnyevi szemöldököt), de folyamatosan kell használni, napi kétszer, ha abbahagyod, akkor az, ami megerősödött, visszagyengülhet (ennek ellenére sokan használják, főleg azért, mert más hajszeszek férfias hajhullásnál nem használnak, csak marketing).
A finaszterid egy gyógyszer, amit idősebb férfiaknak szokott az urológus felírni, mert védi a prosztatát (ha jól tudom a prosztata megnagyobbodást lehet vele elkerülni), és az egyik mellékhatása, hogy a hajritkulás megáll, külföldi fórumokon le is írják, hogy visszanőtt a hajuk (főleg, ha minoxidillel együtt használják). Itthon eléggé ódzkodnak a dokik, hogy felírják, de sokan netről szerzik be, ha jól tudom 1mg-ot kell naponta szedni, és kell pár hónap, mire látod a hatást, de működik.
A harmadikat nem ismertem (sztem gabivagyok ismeri, ha visszatéved valamikor, írhatna), de ahogyan látom az is minoxidil, csak egy másik márkanév:
https://www.nioxin.com/en-US/products/men/advanced-thinning-treatment-for-men
Röviden a minoxidil az, ami működik, és a tabletta ami még hatékonyabb, de ott azért érdemes utánaolvasni, mert a libidót befolyásolhatja, meg állítólag ha gyereket szeretnél, akkor abba kell hagyni (de pont valaki reddit-en írta, hogy finaszterid mellett született két gyereke, és nem volt gond semmivel, csak parázott leállni, nehogy elhulljon a rőzse, vannak ilyenek is :). Szóval ezt a kettőt érdemes kipróbálni, a többi leves.