Calamayca 2.0 Creative Commons License 2022.12.26 0 0 16350

ma megin' fejlődtem emberileg, szakmailag ... 

ugye az volt, h Kowalsky kb kegyet gyakorolt, amikor az életfolyamataihoz elengedhetetlen tevékenységeket el kellett végezni, és ez nekem kurvára beakadt, és ezeken (is) meccseltünk, és végülis eredményes volt az ügy, mert lehetett harcolni, ki lesz a nyertes, és ez jó hatással volt a vérnyomására ... 

de mivel ő 80 éve jáccik, én meg csak 50, kiüresedett ez a játék teles ellenállásba, és szabotálásba fulladt, amit abban a stratégiában már csak nemtelen eszközökkel tudtam volna megtörni ... 

éÉsch! érkezett a sugallat, amit a diagnosztizálatlan hangok alig észlelhetően elsusogtak ide nekem ... 

most ezt jáccuk: 

kegyeskedjék a méltóságos Művésznő a szépséges tomporát a vécédeszkára helyezni ... 

- Gyönyörű alakítás! márciusban meglesz a Kossuth-díj! 

- figyeljen drága Művésznő, megy a felvétel! ez olyan tökéletes, hogy nem kell vágni sem! 

LAPÁTTAL Papuskáim! egész Platóval! nagyon szomorú, hogy működik ... :( 

ésmégmielőtt ... hogy felnőttnek tekinteni, stb ... NEM ŰKÖDIK! illetve működik a halálba vezető út meggyorsítására, kiszáradással, alultápláltsággal, szarbeszáradással ... mondjuk szegénynek nincs már sok kedve hozzá, de a játék érdekli ... hát akkor jáccunk ... ;) :P