Bruschi85 Creative Commons License 2022.12.23 0 2 17237

Gratulálok a Nyír1 elleni idegenbeli győzelem után az újabb hazai győzelemhez Csapatnak, Szakmai Stábnak!
Deac sérültjeinek, hiányzóinak mielőbb felépülést, visszatérést.
Végre októberi Szöged elleni után sikerült ismét nyerni hazai pályán, először a kicsiben, most volt a legjobb hangulat, mindenki átérezte a meccs fontosságát, súlyát, zsinórban 2 győzelem 5-8-as mérleggel letudtuk az első kört, remélhetőleg a második kör sikeresebb lesz és elérjük a kitűzött célt.
Isiah legyen inkább ÍB, hozott egy új impulzust, lendületet, ez látszott a meccs kezdetétől, ráadásul mellette a többi légiós is feljavult (Szeba, Toma, Mike).
Nagyon kellett a győzelem mindenkinek pályán belül és pályán kívül is, tökéletesen látszott.
Örültem, hogy sokkal több Szurkoló, néző volt, mint amennyit vártam előzetesen, hétköznap, Adventi készülődés, legutóbbi hazai, formaingadozás stb. jó, hogy többen is haza tudtak térni, jó volt velük együtt, közösen szurkolni, sokat jelentett.
Ronca üzenete is célba ért:
"S Kaposváron nagyszerű szurkolók voltak, vannak és lesznek is."

Így hazai óévzárásként sikerült visszaszereznetek a bizalmat, örömet, mosolyokat, boldogságot, amiket annyira hiányoltam korábban.
Tetszett, hogy a Klub készült, bemutatás után szaloncukor "zápor", Halmai Petra Olimpikon úszónk feldobása, félidei dobóverseny, persze a körítés úgy teljes, hogy a győzelem is ott van mellette.
Jó volt látni és átélni a végén közös ünneplést Gordannal, aki mikrofont ragadt akkor meg úgy a lefújás után egy pillanatra elfelejtettem a korábbi sok dühöt, mérget, feszültséget.
Igazi hullámvasút szezon eddig, magasságok, de iszonyú mélységek.

Ami tetszett:

- Jól kezdtünk, uraltuk a meccs nagy részét, 34 percen át vezettünk.
- ÍB első hazai debütálásán, bátran vállalt, fellépett a végén vezérként 84-82-nél, mikor a triplát ráemelte, nem voltam nyugodt, mert előtte nem ment neki, de bement, eldöntötte, 9/10 90% büntető, 7! kiharcolt fault, 3 pattanó, 1 szerzett és csak 1 eladott labda. Persze sokat vállalt, remélhetőleg, ha jobban beilleszkedik még jobban bevonja a társakat.
- Clutch stat ÍB és Szeba 9 pont, túloldal Mócsán 8.
- Beni fontos kosara, kellett nagyon, Mike kifújása után.
- Eladott labdák száma (11).
- Támadópattanók száma (10), második esély.
- Halmai Danival +5.

Nem tetszett:

- A korán megszerzett 12 pontos előny gyors leolvadása.
- Technikaink száma, minket sújtottak rendesen, a túloldalon bezzeg elmaradt, néma síp mikor Puska Bencét hátulról lökték meg levegőben, az csúnya volt.
- 7 kihagyott büntető hazai pályán sok.
- Borisz, Márkó nem játszatása, kellenek a rotációba, ha sérültek, vagy betegek, akkor érthető döntés, és tárgytalan, de meglepett, hogy nem játszottak.

u.i: Gratulálok Oroszlányi Barátainknak, hogy bejutottak a Magyar Kupa legjobb 8 csapata közé, teljesen megérdemelten, sok sikert a Kupában, remélem kedvező sorsolás lesz, szurkolunk.

Kellemes Ünnepeket kívánok mindenkinek, külön kiemelve Szurkolótársakat, Oroszlányi Barátokat.

A lényeg továbbra is Hajrá Kometa Kaposvári KK!

#Mielőbb vissza az Arénába!