Zimacharles Creative Commons License 2022.12.23 0 0 370

Szia,

ha kezdődő ritkuláson mész keresztül, sokszor nem végzik el a műtétet, ha valahol azonnal műtéttel támadnak be, ott ne ugorj az "ajánlatra".

Vannak ilyen hajkamerás vizsgálatok, de én úgy látom, ezek után kb. mindig ugyanaz a dolog vége (kivéve, ha valamilyen ásványianyag, vitaminhiányod van, de ezeket meg tudod nézetni vérvétellel), férfias hajhullás, és erre aztán javasolnak valamit.

Hogy melyik klinika megbízható, ha itthon gondolkodsz, lent vannak tapasztalatok, a Hairhungary-t érdemes megnézni, a többi leves, van még egy-két ember, aki a Sikos klinikát ajánlja, az eredményei nekem kicsit elavultak, ha ez érthető (és a fazon nem éppen megnyerő, persze ez szubjektív), szerintem jobban jársz a HH-val. Ha a pénz nem számít, gabivagyok leírt pár külföldi nevet, olvass vissza, a török futószalag klinikákat kerüld (csomagajánlatot adnak, benne van még a csillár is szuper áron), ott azonnal elvállalnak, és elég kétes a kimenetel, összefoglalva szintén lent.

Egyébként is érdemes visszaolvasni, és időt szánni rá, nehogy belefuss vmi marketinggimmick-be, a lényeget pár oldalon megtalálod. Arra azért készülj fel, hogy ha férfiasan kopaszodsz (androgén hajhullás), és fiatal vagy, akkor hosszabb távon kell majd a hajaddal foglalkozni, úgymond "karbantartani", mint az autód motorját (minoxidil hajszesz, esetleg gyógyszer, ha bevállalod, de az ilyen alpecin szerű hajszeszekre egy fillért nem érdemes kiadni), a műtét önmagában nem old meg mindent. Sok sikert!

Előzmény: csemege86 (369)