Greg34
2022.12.20
|
|
0 0
49983
|
Hali! Úgy vettem észre hogy még csak hőmérséklettől se nagyon függ, ez megint olyan mintha a gyertya bekrepált volna. Gyanús hogy ugyanaz az oldal. Erre mondta valaki hogy hiába nézték a porlasztási képet, ha az egyik felakad, és telibe "vizeli" az épp izzó gyertyát, azt nem fogja szeretni, s elhalálozik. Hát nem tudom, de kénytelen vagyok visszavinni a szervizbe, ma este 22-kor másodmagammal megint majdnem a munkahelyi parkolóban maradtunk, pedig ma még csak hideg sem volt annyira (-1) , de rendkívül ciki, és bosszantó, hogy már megint az van amivel 2 hónapja szervizben volt, hogy a jóistennek elindulni nem akar szegény pára... Még volt vagy két lehetőségem ma éjjel (pedig fél éves az akku), mire elindult.. Úgy indul el hogy "felépül".. először csak zötyög, aztán erősebben, gyorsabban lendül , kalimpál, majd bepörög, és akkor már megy.. Bocsi ha hülyén írom, csak próbálom elmondani hogy mit csinál, és hátha valaki "ráismer", vagy tudja hogy mi a franckarika lehet ez. Kiképzett lyuk, vagy bármi ilyesmi nincsen a hidegindítónak, én a légszűrőház oldalán lévő nagy lyukba, (ahol nekem nincs cső, de amúgy a fűtés felé menne) oda küldtem be, de nem reagált rá semmit, nem indul el tőle könnyebben.. sőt.. még eskü szarabb. Ha kompresszió baja lenne, akkor a féktisztító spray-től azonnal robbannia, indulnia kéne nem? Vagy rossz helyre fújom? |
Előzmény: ívfény (49979)
|
|