ívfény Creative Commons License 2022.12.20 -4 0 49977

hmm. azt gondoltam te okosabb vagy, mint kiggyo!, de nem úgy tűnik. a fannságod elvakít! a kinai is megvan és, még 4 kocsim melette de nyilván nem mind ev kocsi! de nem fogom az orrotokra kötni melyik a legproblémásabb kocsi, annyi rálátást adtak, hogy visszanyúljak a diselhez! érzem a beszédeitekben, hogy minden modszerrel igyekeztek a vizalá nyomni, még meggyanusitva olyasmikkel is, amik nem biztos, hogy úgy vannak, és abban a formában, ahogy ti állítjátok, de ti, pár kosza info alapján pálcát törtök és föleg te! fankodsz tovább ezerrel csak a jokat emlegetve, a roszakat elbagatelizálva, közben korrektnek akarsz látszani, hogy, ha van valami negítívum, majd szolsz, én felhoztam többet is, a szönyeg alá lettek söpörve, vagy észre sem lettek véve, ellett sikolva felettük és továbbra is ücsörögsz az ev moped bakján és lengetted azt az állságos zászlot! ez az én véleményem, ha nem is tetszik. csak szilánknak! a kinai kocsi bms-e nagyon is komoly cucc, sokkal komolyabb, mint ami a másikban van gyárilag, az utobbi csak egy smartnak kikiáltott telefonon nézhetö pár beállítást engedö, amolyan szokványos smart. a kinai, meg képes lenne 400 cellát menegelni, aktiv 1-5 amperig állíthato balanszal, a az összes akkutipust tudja kezelni és, állíthato a cella töltés, merülés fesze 2 digitig, a töltövel kommunikál és befolyásolja azt és lehet a töltö áramot is állítani 1-20 amperig és höfoklimitek állítása, cellahőfokok monitorozása, látom a cellák hömérsékletét frankoba és stb,stb, sorolhatnám reggelig, és ez is le lett gagyizva, látatlanba, mert kinai, ezek vagytok ti! szerintem ez a pali valo nektek?

https://handras.hu/ ez nem fog egy rosz szot sem szolni az elektromos fostalicskáitokrol ja!, majd el felejtem!, a cseh vsafoszfát cellák mit gondolsz honnan vannak? amerikábol?? hát nem! az is kinai, de gondolom, azok azért jok, mert Woodoonak hozzák? elárulom neked azt is, hogy én megtaláltam azt a kinai akkuimportört,aki az ilyen cégeknek szállítanak, csak ki vannak hagyva és nem veszik le rolam a sápot!, de persze látatlanba le vannak szarozva a celláim, pedig akku kapacitásteszterrel lemérve3,6 voltig töltve sorosan bms nélkűl 10 mV ELTÉSÉS VOLT A CELLÁK KÖZT és ugyanígy sorosan meritve 3 voltos cellafeszekig 20mV eltérés mutatkozott, nagyon is jo értékek ezek! nagyon jo ofgrid pakkocska lesz belőlük, a mopedk, meg mennek vissza a multba a disel világba

Előzmény: WooDoo (49974)